Care sunt beneficiile colaborării cu colectorii de creanțe? De ce alegeți PfB?

None

PfB Collection se concentrează pe calitate și pe coeficientul incasărilor, dar și pe impactul companiei asupra imaginii partenerilor săi și asupra societății.

De ce să alegeți serviciile outsourcing de colectare a creanțelor? Care sunt avantajele?

Prin transmiterea portofoliului de creanțe în gestiunea unei companii de colectare - dvs vă economisiți timpul, resursele financiare și umane, ceea ce vă permite să vă concentrați toate "economisite" pe activitatea principală a companiei dumneavoastră, pe dezvoltarea afacerii proprii.


Clienții PfB Collection remarcă îmbunătățirea fluxurilor financiare ale companiei și reducerea costurilor pentru angajarea personalului suplimentar, precum și a costurilor de întreținere a acestuia.


Beneficiile colaborării cu specialiștii în colectarea debitelor reprezintă nu doar un beneficiu financiar. Unul dintre cei mai importanți factori este menținerea loialității clienților prin asigurarea faptului că procesul de colectare se desfășoară correct, etic, fără conflicte și doar în limitele legii.

La PfB nu folosim șabloane în stabilirea onorariilor noastre, în determinarea strategiei de colectare și în comunicarea cu debitorii.

Cu ce se diferențiază PfB Collection?

  1. Am automatizat procesul de colectare, ceea ce reduce la maxim factorul uman în procesul de colectare. Procesăm mai mult de 40.000 de dosare pe lună și efectuăm peste 100.000 de apeluri telefonice.
  2. Recuperăm creanțe pentru companii din diferite sectoare ale economiei și cunoaștem toate aspectele legate de lucrul cu fiecare dintre ele. Garantăm o abordare individuală în toate domeniile de activitate ale companiei Partners for Business Collection.
  3. Lucrăm fără să vă compromitem reputația. Liderii de piață din diferite sectoare a businessului moldovenesc ne încredințează gestionarea portofoliilor sale de creanțe și ne recomandă ca un partener de încredere.

Principalul nostru obiectiv este de a rezolva chiar și cele mai dificile cazuri de colectare a creanțelor prin etapa Soft Collection, etapa prejudiciară. În loc de amenințări – negociem și folosim argumente juridice.

Dacă întâmpinați dificultăți în rambursarea datoriilor și aveți nevoie de consultaţia specialistului, contactați Departamentul Comercial al PfB Collection: 022-88-50-53, sales@pfbc.md. Consultația este gratuită.

Înapoi