Solicitanți

Partner for Business Collection - îmbină cele mai bune practici de colectare a datoriilor și a tehnologiilor informaționale aplicate de liderii mondiali din domeniu. Scopul nostru este de a restabili echilibrul dintre interesele tuturor participanților din cadrul sistemului financiar. Misiunea noastră – dezvoltarea unei abordări responsabile în domeniul recuperării creanţelor și prezentarea imaginii colectorului de creanțe ca fiind un asistent al debitorului. Folosim o abordare etică a recuperării datoriilor prin demontarea stereotipurilor înrădăcinate în mintea cetățenilor.

Menținem o poziție de lider în domeniu de la înființarea companiei în 2009. Abordarea noastră în muncă a creat și menține imaginea PfB ca fiind un partener de încredere. Iar această imagine permite clienților noștri să ne recomande cu încredere altor companii.

Gestionam procesul de colectare creanțe prin outsourcing. Clienții noștri sunt companiile, care doresc să-și orienteze eforturile și resursele disponibile pentru acoperirea proceselor de bază și dezvoltarea propriei afaceri, prin externalizarea proceselor conexe. Desigur, lucrăm și cu companii care nu dispun de resurse și tehnologii necesare pentru gestionarea sistematică și independentă a portofoliului de datorii propriu.

 

Birou modern
și confortabil

Angajare oficială
din 1 zi de lucru

Pachet social complet
și concediu plătit

Tradiții și evenimente corporative

Program de lucru flexibil

    Cursuri și instruire   

Sistemul de motivație nematerial

Dezvoltare profesională 

Oportunități de carieră

O echipă tânără și activă

Posturi vacante deschise PfB Collection

Operator Call-Centru
Офис менеджер
Key Account Manager
Team Leader
Avocat-stagiar la stagiul profesional în avocatură
Jurisconsult
Director Operaţional
Vă așteptăm să vă alăturați echipei noastre!
Încărcați CV-ul pe site
sau trimiteți-l la poștă hr@pfbc.md
Încarcă

În subiectul scrisorii, specificați postul vacant care vă interesează.

Galerie foto