Despre noi

Compania PfB Collection este creată de profesioniști în domeniul recuperării creanțelor. Aplicăm cele mai bune practici de colectare a datoriilor și utilizăm tehnologiile informaționale practicate de liderii mondiali din domeniu. Scopul nostru este de a restabili echilibrul între interesele tuturor participanților din cadrul sistemului financiar.

Produsele companiei cuprind întreaga gamă de servicii privind recuperarea creanțelor, începând cu notificarea privitor la creanță până la procedura de executare silită. 

PfB Collection își desfășoară activitatea în conformitate cu standardul Internațional privind managementul calității ISO 9001:2015, îmbunătățind continuu procesele construite și calitatea serviciilor prestate întru satisfacerea maximă a nevoilor clienților.

Partenerii noștri și scrisorile de recomandare

I.M. Orange Moldova Moldcell CG Moldtelecom Sun Communications Chisinau-gaz Apa-canal Chisinau MAIB OPT Bank Microinvest Iute credit S.R.L. Sebo Prime capital Forza Credit prime MCP financial Invista Da Credit Amigo Accept credit Univers finance Vcredit Metalica zuev Orhei-vit Reclam service

De ce PfB Collection?

Experiența

Avem mai mult de 14 ani experiență pe segmentul de colectare și recuperare creanțe. În portofoliul nostru avem peste 300 clienți și peste 1,4M cauze de recuperare procesate. 

Capacitate și Eficiență 

Tehnologiile de recuperare a creanțelor utilizate de către noi sunt într-o continuă îmbunătățire. Aceasta ne permite să sporim eficiența și să creștem rata de recuperare.

Servicii de înlată calitate

PFB Collection – este membrul al celei mai mari Asociații Internaționale de Colectare „ACA International”, cu sediul în SUA.

Reputația

Cele mai mari companii din Republica Moldova ne încredințează recuperarea creanțelor.

Forecast (Prognoza)

Experiența vastă și de lungă durată în recuperarea creanțelor ne permit planificarea rezultatului până la procesarea portofoliului.

PfB Collection în cifre

100

Angajați participă la procesul de recuperare a creanțelor

300+

Clienți în portofoliu

40 000+

Cauze de recuperare procesate lunar 

100 000+

Apeluri telefonice către debitorul efectuate lunar

50 000

Notificări expediate lunar în adresa debitorilor 

1 450 000+

Cauze de recuperare procesate din momentul fondării 

2 000+

Deplasări lunare la adresele debitorilor 

Misiunea companiei

Tindem să devenim un vector important în recuperarea creanțelor cu dezvoltarea unei abordări etice și responsabile. Creăm imaginea colectorului de creanțe ca fiind un asistent al debitorului. 

Prin aplicarea unei abordări etice în procesul de recuperare a datoriilor, demontăm stereotipurile unei imagini negative față de companiile de colectare. 

Scopul nostru principal este de a recupera chiar și cele mai complicate creanțe la etapa prejudiciară. Mai mult ca atât, în loc de amenințări, urmăriri și utilizarea forței fizice, noi folosim negocieri, metode de convingere, argumente puternice și justificate din punct de vedere juridic.