Despre noi

Compania PFB Collection - creată de profesioniști în domeniul recuperării creanțelor. PFB Collection  este combinația dintre cele mai bune practici în recuperarea creanțelor și a tehnologiilor informaționale inspirată de la liderii mondiali și desigur în baza propriei practici formată de-a lungul anilor.

Produsele companiei cuprind întreaga gamă de servicii privind recuperarea creanțelor, începând cu notificarea privitor la creanță până la procedura de executare silită. 

Noi principial folosim o abordare nouă în încasări, ceea ce aduce rezultate bune și micșorează riscul. Încercăm recuperarea creanței cu un profit maxim pentru creditor și cu pierderi minime pentru debitor. 

Partenerii noștri și scrisorile de recomandare

I.M. Orange Moldova Moldcell CG Moldtelecom Sun Communications Chisinau-gaz Apa-canal Chisinau MAIB OPT Bank Microinvest Iute credit S.R.L. Sebo Prime capital Forza Credit prime MCP financial Invista Da Credit Amigo Accept credit Univers finance Vcredit Metalica zuev Orhei-vit Reclam service

De ce PFB Collection?

Experiența

Avem mai mult de 12 ani experiență pe segmentul de colectare și recuperare creanțe. În portofoliul nostru avem peste 300 clienți și peste 1 400 000 cauze de recuperare procesate. 

Capacitate și Eficiență 

Tehnologiile de recuperare a creanțelor utilizate de către noi sunt într-o continuă îmbunătățire. Aceasta ne permite să sporim eficiența și să creștem rata de recuperare.

Servicii de înlată calitate

PFB Collection – este membrul al celei mai mari Asociații Internaționale de Colectare „ACA International”, cu sediul în SUA.

Reputația

Cele mai mari companii din Republica Moldova ne încredințează recuperarea creanțelor.

Forecast (Prognoza)

Experiența vastă și de lungă durată în recuperarea creanțelor ne permit planificarea rezultatului până la procesarea portofoliului.

PfB Collection în cifre

100

Angajați participă la procesul de recuperare a creanțelor

300+

Clienți în portofoliu

40 000+

Cauze de recuperare procesate lunar 

100 000+

Apeluri telefonice către debitorul efectuate lunar

50 000

Notificări expediate lunar în adresa debitorilor 

1450000+

Cauze de recuperare procesate din momentul fondării 

1000+

Deplasări lunare la adresele debitorilor 

Misiunea companiei

Tindem să devenim un vector important în recuperarea creanțelor cu dezvoltarea unei abordări civilizate. Compania PFB Legal Consulting, vede realizarea acestei misiuni sociale sub forma  recuperator = asistent pentru debitor.

Noi restabilim echilibrul de interese al tuturor participanților al sistemului financiar; rezolvăm problema datoriilor restante cu cel mai mare profit pentru creditor și cu cele mai mici pierderi pentru debitor. Experții noștri în domeniul serviciilor financiare ajută consumatorii să își rezolve problemele și să redobândească încrederea creditorilor.

Apelând la serviciile noastre, veți distruge complet stereotipurile înrădăcinate în mintea multor cetățeni rezidenți ai țărilor post-sovietice. Angajații noștri vă vor demonstra profesionalismul real. 

Aici veți afla despre așa tehnici precum: 

Principala noastră misiune este de a recupera chiar și cele mai complicate creanțe la etapa prejudiciară. Mai mult ca atât, în loc de amenințări, urmăriri și utilizarea forței fizice, noi folosim negocieri, metode de convingere, argumente puternice și justificate din punct de vedere juridic. Lucrăm exclusiv în cadrul legal al RM.