Debitori

Achită datoria online

Ce să faceți, dacă sunteți contactați de operatorul PfB Collection?

- Comunicați operatorului datele dvs de identitate: Numele/Prenumele și data nașterii.
- Comunicați numărul de telefon, la care ați fost contactat sau rechizitele scrisorii de aviz (adresa, nr. dosarului).
- Dacă sunteți debitor – specialistul vă va consulta în privința datoriei și vă va oferi răspunsuri competente la toate întrebările pe care le aveți.
- Dacă cunoașteți debitorul – anunțați specialistului detalii de contact ale debitorului de care dispuneți.

Pentru a afla modalitățile de plată și procedura de achitare a datoriei, precum și a fi recontactat de către un specialist, formați numărul de telefon (+373) 22 88 51 51
 

Este important de știut:
 

- Scopul muncii noastre este de a găsi o soluție reciproc avantajoasă pentru Dvs și creditorul Dvs, dar nu achitarea datoriei indeferent de situație.
- Datoria trebuie rambursată în orice caz. Majoritatea datoriilor sunt incontestabile.  Atunci când creditorul înaintează acțiunea în instanță, judecătorul garantat va lua partea creditorului.
- Este mai benefic să rambursați datoria până la înaintarea în instanța de judecată. La etapa judiciară, creditorul are dreptul să solicite îcasarea tuturor cheltuielilor suportate pe proces din contul dvs, ceea ce va crește semnificativ suma datoriei.
- Hotărârile judecătorești cu privire la datorie vor afecta negativ reputația și istoria dvs de credit, iar ulterior va fi mai greu să obțineți de un împrumut.

Ce se va întâmpla dacă nu plătiți datoria?

- Suma datoriei va fi în permanentă creștere. Acumulările de dobânzi și penalități pentru întârzierea plății vor fi calculate zilnic, în conformitate cu termenii stipulați în contract și până la rambursarea integrală a datoriei.
- Cazul dvs va fi transmis în instanța de judecată. Ulterior, conform hotărârii judecătorești, veți fi obligat să plătiți toate cheltuielile juridice ale creditorului.
- Istoria dvs creditară va fi pătată și, posibil, nu veți mai putea obține de un alt împrumut (sau în cazul acordării veți beneficia de un credit cu rate și dobânzi mai mari).
- Datoria nu dispare. Asupra proprietății și mijloacelor dvs financiare va putea fi aplicat sechestru pentru a asigura creanța. Prin urmare, în vederea rambursării integrale a datoriei – acestea vor fi confiscate de către un executor judecătoresc.