Termeni Legali

1. Termeni si conditii de utilizare www.pfbc.md 
          Site-ul www.pfbc.md (în continuare numit și site-ul) este proprietatea companiei SRL PFB Legal Consulting (în continuare Companie).
          Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.pfbc.md,. Prin utilizarea site-ului www.pfbc.md si/sau al oricarui dintre serviciile oferite se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului, politica cokies, politica de confidențialitate a datelor personale.
          Site-ul www.pfbc.md este proprietatea unei companii moldovenești si, prin urmare, se supune legilor din Republica Moldova.
2. Descrierea serviciului
          www.pfbc.md asigura servicii si informații tuturor celor care doresc sa se înregistreze sau doar sa acceseze site-ul la adresa www.pfbc.md. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. 
          Nici o informaţie prezentă pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de produse sau servicii în general venind din partea Companiei. Acest site nu conţine sugestii sau recomandări cu privire la nici un domeniu de activitate, informaţiile conţinute nefiind un fundament pentru investiţii, iniţierea unor afaceri sau dezvoltarea acestora sau oricăror alte decizii. Astfel Compania nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.
          Deşi obiectivul nostru este de a vă transmite informaţii actualizate şi exacte, Compania nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, cu toate că Compania va depune toată străduinţa pentru remedierea acestora. Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze oricare din unităţile Companiei, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză, cât şi asupra condiţiilor contractuale, taxelor, tarifelor şi comisioanelor aferente
          Utilizatorii pot accesa gratuit www.pfbc.md. Site-ul www.pfbc.md poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de www.pfbc.md nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila. 
          Compania nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal. 
 
2.1 Limitari de ordin tehnic ale serviciilor
          Compania nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. 
 
3. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala
          Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Companie sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al Companiei sau al partenerilor sai si fara ca sursa de continut sa fie citata.
          Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Companiei sau a partenerilor săi.
          Compania sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Compania nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Compania nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.   
          Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Companie prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia națională sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.  
          Compania isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Compania sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din R. Moldova.
4. Incheierea acordului
          Compania isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune si a fi la curent cu modificarile aduse.

Pentru orice informatii ad, folositi adresa de email office@pfbc.md.