Recuperarea prin recipisă

Recuperăm datorii în bază de recipisă sau contract


Banii sunt atributul necesar al vieții unei persoane moderne. Prin urmare, când sursele financiare se epuizează, mulți apelează la ajutorul rudelor sau prietenilor. Cu părere de rău puține persoane se gândesc la siguranța unui astfel de împrumut. Este necesar de memorizat faptul că transferul sumelor mari de bani trebuie însoțite de întocmirea unui act, de exemplu recipisă, în baza cărăia dvs ca creditor aveți dreptul de a solicita rambursarea datoriei. Dacă nu puteți recupera suma de bani împrumutată și nu sunteți pregătit să o dăruiți debitorului, apelați la serviciile colectorilor PfB Collection și întoarceți banii proprii.
Procesul de rambursare a unei datorii pe recipisă include 3 etape: prejudiciară, judiciară și executarea silită hotărârii judecătorești. De regulă, începem colectarea din etapa de negocieri. Dacă aceasta nu aduce la rezultate, pregătim dosarul și îl depunem în instanță.

Ușor

Nu mai este necesar să sunați debitorul și să vă cereți banii. Să vă căutați avocatul și să participați în litigiile îndelungate. Colectorii PfB controlează întregul proces de recuperare și reprezintă interesele clientului în instanță.

Sigur

Garantăm confidențialitatea și siguranță tuturor datelor transmise de către clientul nostru. 12 ani de experiență și prima poziție pe piață de colectare – vă garantează calitatea serviciului oferit.

Eficient

Tehnologii. experiență vastă și propria bază de date ne permite mai rapid să negociem cu debitorul achitarea datoriei. Recuperarea datoriilor este gestionată de peste 100 specialiști.