În Moldova va avea loc a doua Credit Risk Management Conference. Principalele subiecte: riscurile cibernetice, tendințele în managementul riscului, planificare și prognoza riscurilor.

None

După Credit Risk Management Conference 2019 organizatorii au primit o mulțime de recenzii pozitive de la participanții evenimentului, așa că au decis să transformă organizarea acestui eveniment într-o tradiție frumoasă.

Așadar, suntem bucuroși să vă informăm că foarte curând, pe 06 octombrie 2022, va avea loc a 2-a Conferință Internațională Credit Risk Management care se va petrece în formatul offline, în incinta restaurantului Capitoles Park, Poiana.

Scopul conferinței este de a trece în revistă tendințele actuale, inovațiile și cele mai bune practici în gestionarea riscului de credit pentru clienții finali. Vom discuta despre rambursarea efectivă a împrumuturilor problematice, utilizarea tehnologiilor informaționale moderne în domeniul de creditare și vom analiza procesul de gestionare a riscului de creditare în perioadă de criză.

Temele conferinței:

  1. Surse de informații despre client și gestionarea acestor surse
  2. Data Science în Moldova – cazuri practice pentru business
  3. Customer Data Platform – colectarea datelor și oportunități pentru afaceri
  4. Tendințe și inovații în managementul riscurilor
  5. Utilizarea algoritmelor Machine Learning în managementul riscurilor și recuperarea datoriilor
  6. Modele de scoring și implementarea acestora cu scopul reducerii riscurilor de creditare
  7. Interacțiunea cu birourile istoriilor de credit
  8. Tehnologii moderne în procesul de gestiune a partofoliilor de creanțe

Printre participanți și speakeri – directorii BNM și CNPF, experți internaționali, proprietari și top-manageri de bănci din Republica Moldova, directori de companii de microfinanțare, telecomunicații etc.

Lista completă a speaker-ilor este publicată pe site-ul oficial a conferinței 

Credit Risk Management Conference 2022 are drept scop atragerea atenției asupra noilor strategii și idei în managementul riscului, analiza și controlul factorilor externi și interni care vă pot afecta afacerea.

Fiți acolo, unde experții în domeniu își vor împărtăși cunoștințele și experiență acumulată în gestiunea riscurilor!

Urmăriți actualizarea informației despre conferința pe site-ul Credit Risk Management Conference 2022

Înapoi