Servicii de colectare: mituri și realități.

None

Miturile și neînțelegerile înconjoară adesea serviciile de colectare. Vă propunem să analizăm ce reprezintă în realitate activitatea de colectare.

  1. Colectorii sunt managerii profesioniști capabili să găsească soluții de compromis și să ajute debitorii în situații dificile. O companie de colectare funcționează ca mediator între debitori și creditori, și este un partener eficient în gestionarea portofoliilor de datorii sau a datoriilor individuale.
  2. Colectorii acționează în conformitate cu legea RM și respectă standardele etice. Specialiștii PfB Collection oferă posibilitatea de a dezvolta planuri individuale de rambursare a datoriei, ținând cont de posibilitățile financiare ale debitorilor.
  3. Colectorii lucrează doar cu datoriile confirmate documental. O datorie este considerată dovedită dacă există un contract de împrumut, contract de vânzare/cumpărare sau de prestări de servicii, contract de închiriere, contract de împrumut, recipisă și etc.

Serviciile de colectare sunt un instrument pentru restabilirea stabilității financiare. Dacă întâmpinați dificultăți în rambursarea datoriilor și aveți nevoie de consultaţia specialistului, contactați departamentul comercial al PfB Collection: 022-88-50-53, sales@pfbc.md . Consultația este gratuită.

Back