Al doilea an consecutiv, PfB Collection primește cel mai înalt Premiu pentru realizări în domeniul calității.

None

Pentru al doilea an consecutiv, PfB Collection a primit cea mai înaltă distincție, trofeul "Zeița Calității", în cadrul concursului "Premiul pentru realizări în domeniul calității", organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

La acest concurs au participat peste 500 de companii, întreprinderi mici, medii și mari din diferite sectoare ale businessului moldovenesc. Ceremonia de premiere a avut loc pe 09 iunie 2023, în cadrul evenimentului Gala Businessului Moldovenesc.

PfB Collection a fost recunoscută de către juriu și a primit premiul în categoria sa pentru implementarea cu succes a instrumentelor de management calitativ, setarea proceselor interioare și prestarea serviciilor de înaltă calitate.

Acest premiu presupune conformitatea tuturor proceselor PfB Collection cu normele și standardele internaționale în organizarea locurilor de muncă, instruirea și dezvoltarea angajaților săi, interacțiunea responsabilă cu societatea și clienții, precum și recunoașterea organizării corespunzătoare a procesului de colectare.

"Zeița Calității, fără îndoială, este meritul întregii echipe, dedicat pentru munca și efort comun de-a lungul anilor. Îmi exprim recunoștința față de toată echipa pentru acest premiu, o altă oportunitate de a ne confirma realizările, de a ne inspira la desemnarea noilor standarde și de a obține noile orizonturi."

Olesea Bilinschi, CEO PfB Collection

Datorită abordării noastre de lucru și managementul calității tuturor proceselor interne ale companiei, de mai bine de 13 ani PfB Collection își păstrează poziția de lider pe piața serviciilor de colectare a debitelor, satisfăcând necesitățile partenerilor săi în optimizarea proceselor de colectare și aducând o contribuție semnificativă la dezvoltarea Afacerilor din Moldova.

Back