Planificarea anului viitor în companie: de ce este important să luați în considerare colaborarea cu o agenție de colectare?

None

Cum afectează datoria neachitată dezvoltarea întreprinderii? De ce este atât de important să se ia în considerare colaborarea cu colectorii în planificarea și organizarea resurselor financiare pentru anul viitor? Aceste și alte aspecte legate de influența serviciilor de colectare asupra afacerilor le analizăm în articol.

Serviciile de colectare deja au devenit un element important al strategiei de planificare. Includerea lor în planul financiar pentru anul următor poate fi un factor decisiv pentru menținerea sănătății financiare a companiei, și iată de ce:

  1. Minimizarea riscului de neachitare a datoriilor. Serviciile de recuperare datoriilor oferă instrumente pentru gestionarea activă a datoriilor și reducerea riscului de neplată.
  2. Planificare mai detaliată a bugetului prin utilizarea Scoringului. PfB Collection, folosind scoringul, poate furniza prognoze bazate pe analiza datelor cu ajutorul Inteligenței Artificiale, ajutând astfel afacerea să calculeze mai concret fluxul financiar. În plus, costurile pentru serviciile de colectare creanțe pot fi ușor incluse în bugetul pentru anul următor
  3. Creșterea lichidității. Recuperarea datoriilor restante mai rapid decât ar fi posibil prin eforturile proprii sau cu o rată mai mare de recuperare aduce resurse financiare suplimentare pentru investiții în creșterea și dezvoltarea companiei.
  4. Economisirea timpului și a resurselor. PfB Collection are experiență și expertiză în reglementarea datoriilor. Implicarea specialiștilor #pfbc în proces permite business-ului să-și concentreze resursele interne asupra sarcinilor operaționale cheie, crescând eficiența muncii și reducând presiunea asupra personalului.

Având în vedere aspectele discutate, includerea serviciilor de colectare în planul financiar pentru anul viitor devine o decizie strategică pentru asigurarea stabilității, creșterii și gestionării de succes a finanțelor oricărei afaceri.


Lăsați o solicitare la numărul 022-88-50-53 sau trimiteți un e-mail la sales@pfbc.md. Specialiștii PfB Collection vor dezvolta o strategie eficientă de gestionare a portofoliului de datorii restante pentru compania dvs. și vor furniza prognoze reale privind termenele și volumele de recuperare.

Back