PfB Collection a fost premiată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

None

Avem plăcerea de a anunța că și în acest an, PfB Collection a fost din nou distinsă cu premiul prestigios „Zeița Calității” în cadrul concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calității”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Este al treilea an consecutiv în care compania noastră primește această recunoaștere de prestigiu.

PfB Collection a fost premiată pentru implementarea soluțiilor inovatoare în managementul proceselor de calitate și pentru nivelul înalt al serviciilor prestate, în conformitate cu standardele internaționale de calitate.

De asemenea, în acest an, CEO PfB Collection a participat la concursul „Femeia în afaceri”, care are ca scop susținerea și recunoașterea realizărilor femeilor în afaceri. Ea a fost onorată cu premiul „Mercuriul de aur” pentru realizările companiei sub conducerea sa, meritele în managementul de succes și realizările în promovarea brandului PfB Collection.

„Competiția «Femeia în afaceri» este o inițiativă valoroasă care atrage atenția asupra barierelor de gen care împiedică femeile să avanseze în carieră și să conducă afaceri. Este o platformă pentru schimbul de experiențe care crește gradul de conștientizare a succesului femeilor în poziții de conducere și a contribuției lor la economie, și inspiră pentru noi realizări. În fiecare an, numărul de candidaturi crește, ceea ce este încurajator. Societatea noastră evoluează și ține pasul cu vremurile, în care toată lumea, indiferent de gen, are dreptul și oportunitatea de a se dezvolta în mediul de afaceri fără restricții.”

Olesea Bilinschi, CEO PfB Collection

Back