Rezultatele, cifrele și realizările PfB Collection în 2023.

None

Pentru PfB Collection, anul 2023 a fost marcat de o perioadă de creștere stabilă a companiei, a echipei și a indicatorilor importanți pentru serviciile de recuperare. Împreună cu echipa noastră ambițioasă, am reușit să atingem unele rezultate impresionante, pe care dorim să le împărtășim cu partenerii existenți și potențiali.

Creșterea Eficienței. Am îmbunătățit eficiența activității companiei, crescând astfel rata de recuperare cu 13,6%. Această creștere reprezintă un rezultat semnificativ al optimizării proceselor noastre de lucru cu debitorii și al implementării cu succes a inovațiilor.

Dezvoltare și extindere a echipei. La PfB Collection, nu doar perfecționăm procesele de recuperare, ci și investim în echipa noastră, dezvoltând-o atât calitativ, cât și cantitativ. În acest an, am organizat mai mult de 5 evenimente și inițiative interne, orientate spre creșterea motivației și eficienței colegilor noștri, cum ar fi instruirea avansată, concursuri și diverse sărbători.

Premii și recunoaștere. Aprecierea noastră constantă pentru calitate a fost remarcată. Al doilea an consecutiv am câștigat concursul pentru realizările în domeniul Calității și am fost premiați cu cea mai mare destincție, Zeița Calității, de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

De asemenea, pentru al treilea an consecutiv, compania PfB Collection a fost distinsă cu premiul Notorium, fiind recunoscută drept cel mai cunoscut brand în domeniul recuperării datoriilor în Republica Moldova.

Creșterea comunității online. Activitatea noastră intensă pe rețelele de socializare nu doar sporește recunoașterea PfB Collection și prezintă importanța și impactul pozitiv al serviciilor de colectare, ci și servește drept platformă pentru educație și schimb de experiență în domeniul educației financiare.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în acest an și în cei 13 ani precedenți de prezență a companiei pe piață. Noi toți suntem pregătiți pentru noile provocări și suntem siguri că le vom aborda cu același succes. Împreună către noi realizări cu PfB Collection!

Back