PfB Collection - o nouă identitate, dar cu aceleași principii. O viziune progresivă pe piața serviciilor de colectare a datoriilor.

None

PfB Collection a început anul 2022 cu schimbări majore.

În pofida tuturor provocărilor din ultima perioadă, PfB continuă calea dezvoltării și perfecționării. Am lansat un serviciu online nou de colectare a datoriilor, predestinat persoanelor fizice care au făcut împrumuturi în baza recipisei  (mai multe detalii pe Recipisa.md). Echipa noastră sa concentrat pe îmbunătățirea proceselor, obținerea certificatului ISO 9001:2015, și mărirea departamentului comercial. O surpriză plăcută a fost obținerea celei mai înalte distincții în concursul ”Premiul în domeniul Calității” organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Acest trofeu confirmă că suntem pe calea corectă în dezvoltarea afacerii noastre și a serviciilor prestate.


12 ani de o abordare etică în recuperări.

De la inființarea companiei în 2009, menținem o poziție de lider în domeniu, datorită unei abordări fundamental noi și etice în recuperarea creanțelor. PfB Collection pune accent pe calitate, și acordă o atenție deosebită la impactul companiei asupra imaginii partenerilor săi și asupra societății.

PfB Collection nu  folosește șabloane în stabilirea costurilor pentru servicii, asupra strategiei de colectare și în comunicarea cu debitorii. Misiunea noastră constă în dezvoltarea unei abordări responsabile în domeniul recuperării creanțelor și prezentarea imaginii colectorului de creanțe ca fiind un asistent al debitorului. Avem o atitudine etică în recuperări și garantăm o abordare individuală pe tot procesul de lucru.

Un nou brand, aceleași principii.

O altă schimbare importantă a fost rebranding-ul companiei. Brand-ul actualizat transmite inovație. flexibilitatea și evoluție continuă a companiei PfB Collection. Acestea reprezentând caracterul și motto-ul nostru în procesul de interacțiune cu partenerii companiei.

„PfB Collection întotdeauna se diferențiază prin îmbunătățirea proceselor interne și prin metode etice de interacțiune cu debitori. Acest lucru îl confirmă și partenerii, cărora le suntem alături de mai mulți ani. Noi organizăm proiecte sociale, ne aflăm în îmbunătățirea continuă a calității tuturor proceselor dedicate colectării, investim în automatizare, dar niciodată nu le discutăm la scară largă.

Am ajuns la concluzia că de fapt noi nu ne împărtășim cu publicul propriile noastre planuri, realizări, cunoștințe și experiență. Și am decis să dezvoltăm această direcție. Începutul este actualizarea brand-ului, acesta fiind mai clar, mai aproape de public și reflectă poziția și viziunea companiei.

Brand-ul e despre percepția companiei din exterior, și aceasta trebuie să corespundă realității.”

Olesea Bilinschi, Director PfB Collection


Partener de încredere în gestionarea creanțelor.

Scopul nostru este să rămânem mereu un partener de încredere pentru clienții noștri, fie persoană fizică sau juridică. Înțelegând importanța gestionării eficiente a portofoliilor de creanțe, îmbunătățim constant serviciile noatre. Fiind un mediator în afaceri și un participant activ al societății, nu putem să nu acordăm atenție a contribuției și a impactului nostru asupra societății, economiei și business-ului.

PfB și-a planificat multe proiecte interesante. Fiți cu ochii pe noi pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Back