PfB Collection a primit Trofeul ”Zeița Calității” - cel mai prestigios premiu pentru realizări în domeniul calității

None

Ieri, 16.06.2022, PfB Collection a primit cel mai prestigios premiu la „Gala Businessului Moldovenesc 2022” pentru realizările în domeniul calității. Echipa PfB Collection a participat la categoria de servicii financiare și juridice și s-a dovedit a fi cea mai bună din categoria sa.

Din anul 2009, de la înființarea companiei, menținem poziția de lider pe piața serviciilor de colectare, ajutând partenerii noștri în optimizarea procesului de colectare și gestionarea eficientă a portofoliilor de creanțe debitoare. Acest trofeu confirmă valoarea poziției noastre și importanța contribuției PfB Collection la dezvoltarea mediului de afaceri în Republica Moldova.

Premiul în domeniul calității este o recunoaștere pentru procesul de colectare bine organizat, corespunderea normelor și standardelor internaționale în organizarea locurilor de muncă, pregătirea angajaților și dezvoltarea profesională a acestora, interacțiunea responsabilă cu mediul și societatea și multe altele.

”Zeița Calității” este meritul întregii echipe PfB Collection. Acesta este un premiu pentru munca asiduă și coordonată a echipei, pentru dorința noastră comună de a îmbunătăți continuu calitatea serviciilor prestate.

PfB Collection nu se oprește aici, și în continuare vom surprinde cu alte proiecte interesante.

Back